سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :8
بازدید دیروز :4
کل بازدید :167000
تعداد کل یاداشته ها : 3
103/9/10
6:11 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
احسان[1]

پیام مدیر
با سلام

از اینکه تشریف اوردید و از این وبلاگ دیدن میکنید از شما متشکرم ، از شما خواهش میکنم نظراتون رو در مورد وبلاگ و مطالب اون حتما با من در میان بگذارید و بعد از خواندن هر مطلب نظرتون رو بنویسید ، . . . . . متشکرم

عناوین یادداشتهای وبلاگ
چطور وبلاگ بسازیم عناوین یادداشتها[1]

ساختن یک وبلاگ شخصی کار سختی نیست ...

 

کافیه تا به یکی از سایتهای ارائه دهنده خدمات وبلاگ برید، که تعدادشون بتازگی خیلی زیاد شده برین که  تفاوتشون در ارائه خدمات و قابلیت هاشون هست،

 مثلا در سایت  http://www.Blogfa.com  که جزء اولین سرویسهای وبلاگ هست امکانات کمی در نظر گرفته شده مثلا کد آمار وبلاگ در قالب اون وجود نداره! ولی طرفداران زیادی داره.

برای ساخت وبلاگ داخل یکی از سایت های زیر میرین:

http://www.Iranblog.com

داخل این سایتها آموزش کار با قسمتهای مختلف اون وجود داره ، ولی شما میتونید امکانات و حتی قالب خودتون رو از سایتهای دیگه بگیرین مثلا اگه از قالبهای پیشفرض تعریف شده خوشتون نمی یاد میتونید با یک جستجوی ساده داخل گوگل قالبهای زیادی رو پیدا کنید یا حتی برای اضافه کردن امکانات جانبی مثل ساعت یا آب و هوا یا اوقات شرعی میتونید کد اون رو از سایتهای دیگه دریافت و کد اون رو یه جای خوب در قسمت ویرایش قالب کپی کنید.

حالا چند تا سایت رو بهتون معرفی میکنم تا زیاد جستجو نکنید:

 

http://www.bahar22.com

http://www.blogskin.ir

سایتهای ارائه دهنده کد ساعت:

http://www.naghshebardari.ir/Clock.aspx

http://www.clockma.com

که اگه بگردید زیادن،

اگه خواسته باشین که عکس داخل وبلاگتون بذارین حتما باید اون رو آپلود کنید یعنی اول عکس رو باید داخل یکی از سایتهای آپلود عکس ذخیره کنید و بعد آدرسی که اون سایت بهتون میده رو در جایی که ازتون خواسته میشه وارد کنید بعضی از سایتهای آپلود عکس:

http://aks98.com

http://upload4pic.co.cc

هست که میتونید از اونها استفاده کنید.

همچنین اگه بخوایین آدرس وبلاگتون کوتاهتر باشه مثلا به جای سایت سرویس دهنده یک کلمه کوتاهتر به آدرس وبلاگتون اضافه بشه راههای زیادی هست که در آینده مینویسم.
همچنین در آینده آموزش راه اندازی سایت رو هم براتون مینویسم که اونم راههای زیادی داره حتی بدون دونستن زبانهای برنامه نویسی!!؟
اگه سوالی داشتین باعث خوشحالی منه ،

حتما نظر بدین یادتون نره.      

استفاده از این مطلب با ذکر منبع زیر

 http://computer01.mihanblog.com

بلامانع است.

 

 

 


90/1/17::: 11:59 ع
نظر()